My story

Op mijn 21ste lijstte ik op wat ik graag wou realiseren. Zo wou ik een onafhankelijke vrouw worden die van haar passie haar beroep maakte door onder meer een reclamebureau op te richten en les te geven.

In de jaren die volgden kon ik tot mijn grote voldoening één voor één mijn doelstellingen afvinken. Grafica groeide en bloeide en werd samen met mij volwassen. De rode draad blijft na 17 jaar nog altijd dezelfde: bedrijven aantrekkelijker maken door hen te helpen met hun communicatiestrategie en marketing.

In 2016 kwam Bravoo erbij om tegemoet te komen aan particulieren die op zoek zijn naar stijlvol gelegenheidsdrukwerk

Dat verlangen naar creatieve expressie, esthetiek en vormgeving maakt zo wezenlijk deel uit van wie ik ben.

Het zit letterlijk in mijn genen met mijn Italiaanse voorouders. Italië is voor mij het land van de smaak zowel op culinair gebied als op vlak van mode en design. Bovendien was mijn grootvader een gewaardeerd mozaïeklegger die kleuren, materialen en vormen wist te verheven tot ware kunstwerken. 

Met mijn passie voor papier, typografie en kleur wil ik nog meer gaan experimenteren en zo bedrijven en particulieren helpen met stijlvol artistiek drukwerk. Ik ga voor jou op zoek naar exclusieve (Italiaanse) papiersoorten met verfijnde texturen, gebruik ambachtelijke druktechnieken en kies voor mooie folies. Ik werk graag voor inspirerende mensen die hun visie willen terugzien in hun vormgeving.

Streef je als ondernemer naar een stijlvolle impact? Ik charmeer je graag met een mooie vormgeving en elegant drukwerk.

Benieuwd? Let's talk

© 2022 Gemaakt met passie en koffie